Arany Tölgy KLE

 

A lőtéren ma is működő Arany Tölgy KLE természetesen az ország legeredményesebb koronglövő egyesülete, és számos országos bajnoki cím is az Egyesület versenyzőit dicséri. A női mezőny évek óta meghatározó versenyzője Juhász Lenke, aki számos hazai elsőség mellett szép nemzetközi sikereket is elkönyvelhetett már. A Magyar Kupa sorozatban kiváló, sőt egy alkalommal első helyet szerzett Beslity Ákos, a csapat meghatározó tagja és az Egyesület elnöke.
A csapat „szürke eminenciása” Virág Nagy Ákos, aki számos verseny győzteseként elsősorban a csapatot erősíti évek óta. A 2011 év vadász kategóriában mindent elérő versenyzője volt Kiss Pál, aki szintén hosszú évek óta gyarapítja az egyesület eredménylistáját, mint ahogyan nem szabad elfeledkeznünk a korábbi évek számos kiváló versenyzőjéről sem, akik mind kiváló korongvadászok és remek lövők voltak, és ha kevesebbszer is, de még ma is megmutatják a tudásukat : Hegyi János, Dr. Szabó Zoltán, Farkas Mihály, Kenyeres Ervin….
Az AT KLE legeredményesebb felnőtt versenyzője, az egyesületi csapat tagja, többszörös országos bajnok, a Közép Európai Kupa cím nyertese, és világbajnoki 24 helyezett Hegyes Zoltán, akinek a teljesítménye 2011 évben is Országos Bajnoki címet eredményezett az egyesületnek egyéni és csapatversenyben egyaránt. A lőteret üzemeltető cég tulajdonosa, a korongvadász sport egyik meghatározó egyénisége okleveles lövészet-oktató, és egyben az Országos Magyar Vadászkamara Vadász,- és Sportlövő Bizottsága elnöke is, és ebben a minőségében (is) a biztonságos és eredményes sörétlövés elkötelezett hirdetője.